lørdag den 14. februar 2009

Lisette & Brian Rose Mamsen Fra Solderup.






..Dyremishandlerne Fra Tønder..





















Sådan gik det for en af de mange hvalpe.












Denne side er lavet til advarsel mod Lisette & Brian som bor på en lejet 3-længet nedlagt landejendom i Solderup tæt på Jejsing ved Tønder.



Brian & Lisette har hunde af alle racer som lever & bor i deres stald som ikke har nogen form for varme overhovedet, hundene bliver ikke fodret & er meget udsultet.






De har, Golden Retriver, Amstaff, Grand Danois, Central Asiatisk Ovtcharka & Rottweiler .


De har kun disse hunde for at tjene penge på dem & dette er lige blevet bevist.





Brian & Lisette har lige haft et kuld Grand Danois hvalpe & en af disse køberes historie er ikke til at bære. Samme dag som hun fik leveret hunden på hendes bopæl måtte dyrelægen aflive den, da hvalpen var så udsultet & i dårlig stand, Hvalpen var på dette tidspunkt ikke fyldt 8 uger som er mindste alderen for at hvalpe må tages fra deres mor.






Denne artikel findes her:






















Man kan jo kun tænke sig til hvad der er sket med resten af hvalpene.







Men dette er ikke det eneste Brian & Lisette tjener deres penge på,







Hverken Brian eller Lisette får nogen form for økonomisk hjælp fra staten & tjener derfor deres penge på uærligvis, ved at stjæle skrot diverse steder for derefter at sælge det på skrotpladser.







De stjæler bla. Lastbilbatterier, stålkar fra marker, & Kobber Kabler som de sælger på skrotpladserne for ca 10.000-12.000 kr.







Med den fortjeneste burde der da være penge til hundemad.







Jeg har lavet denne side i håb om at der ikke er flere mennesker der falder i for deres løgne, om at deres hunde har det godt & de vil få et dejligt liv hos dem, for dette er ikke sandt.





OPDATERING




Så er der nyt i sagen.


Brian & Lisette har igen solgt en meget syg hund,


denne gang handler det om en unghund (Grand Danois) på 10 mdr, købt fra


en rigtig fin kennel i danmark, brian & lisette fik en anden til at købe hunden for dem ved denne


kennel & har så haft den siden, for en mdr siden så vi hunden til salg på den blå avis


& tog kontakt til opdrætter da de har forkøbsret på tæven, men brian & lisette ville ikke aflevere tæven tilbage, så den blev solgt. & efter kontakt til den nye ejer er det ikke små ting hunden har været ude for.


den var så udsultet da de hentede den at man slet ikke ville tro den kunne overleve, den har heldigvis fået et fantastisk hjem nu...


Sådan her så tæven ud efter at have været i Brian´s & Lisette´s vartægt.







Brian & Lisette er igen flyttet.

Deres nye adr er nu.

Klostergade 5

Løgumkloster

Tønder.













Her er deres oplysninger:




Brian & Lisette Rose Mamsen


Trespringvej 9, Solderup


jejsing. Tønder.


50417387


(Denne gård er de flyttet fra for ca 2 mdr siden)
























De bor nu på denne adresse:


Højervej 44


6280 Højer.




















På denne adresse går der hunde inde i en lade, hvor der er lagt halm ud på hele gulvet & der er blevet lavet 2 hvalpegårde, muligvis til brug af ulovligt importeret hvalpe.


Deres hundehandel styres af Brian´s søster Charlotte & hendes kæreste Kurt.






Dette er også den gamle adresse på de 2 af kvinderne som blev dømt for hundehandel.


Brian & Lisette prøver nu at få de 2 kvinder hængt op for denne modbydelig dyremishandling, ved at bruge de 2 kvinders forrige adresse (Højervej 44).




Kurt er flere gange blevet dømt for indbrud, vold & røveri & har sat meget i fængsel.


Brian har tidligere været et medlem at Bandidos & har også fået flere domme for vold.
























































































































37 kommentarer:

  1. Super info. Nyeste adresse på Brian? Tror ikke han holder til der længere?

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Super fint med en blog som denne.
    Men syntes måske at der skal oprettes seperate indlæg for hver opdatering der laves.

    Som det står på siden nu ser det ud til indlægget er tilbage fra 14 februar 2009 og det vil derfor ikke blive set som relevant indhold når det ligner at det er så gammelt.

    Eller i det mindste bare opdatere med en dato når der opdateres :)

    SvarSlet
  4. Måske en god ide at få rettet de linlk som ikke virker længere, Ikke fordi jeg står med dem, men det virker mere troværdig hvis du linker til noget i henhold til påstandene

    SvarSlet
  5. Dyreværnet er de orienteret omkring dette ??

    SvarSlet
  6. Hvis du mener der er konkret bevis på forsømmelse eller mishandling af deres børn, er du lovmæssigt forpligtet til at melde dem til kommunen og politiet. Og så vil jeg af samme årsag bede folk om at lade vær med at udøve selvtægt. Dyrene og børnene skal naturligvis hjælpes og forældrene straffes hvis der foregår vanrøgt i hjemmet af enten/både børn og dyr. Men børn er loyale og det er stadig deres forældre. De ser og oplever også eventuelle selvtægt mod forældrene eller hjemmet og det bør børn aldrig opleve hellere..

    SvarSlet
  7. Kan kun give min uforbeholdne støtte til 12345678. Jeg finder disse former for udstilling af enkelte personer dybt ubehagelige. Har man konkrete beviser bør man foreligge dem til relevante myndigheder...

    SvarSlet
  8. Meld det til Nordjysk Dyreredning, politiet, Dyrenes Beskyttelse og alle andre, I kan få det meldt til. Det er ikke skide smart at hænge folk ud på nettet på denne måde. Det er langt mere effektivt at gå til de offentlige instanser, der skal gribe ind ved vanrøgt. Nordjysk Dyreredning kører ud til ALLE sager og de har afdelinger i hele landet. Kontakt dem STRAKS :)

    SvarSlet
  9. Hvis I som har denne hjeme side, har beviser for at børn og dyr mishandles så gå til politi og rettet forvaltning, så det kan stoppes omgående, og det er også jeres pligt at gøre hvis i ligger inde med sådanne beviser ! Håber I har beviser så der kan gøres noget HURTIGT af hensyn til børn og dyr !

    SvarSlet
  10. Er det blevet meldt?... Eller vil jeg sende dette link til Nordjydsk Dyreredning!

    SvarSlet
  11. Er det blevet meldt?... Eller vil jeg sende dette link til Nordjydsk Dyreredning!

    SvarSlet
  12. Nu har jeg været dette igennem et par gange, er stødt på spørgsmålet " er det anmeldt " flere gange, men har ikke set et eneste svar på om det er. Den der har sat dette igang burde vide at med den viden han/hun har omkring disse personer, er pligtig til at lave en anmeldelse. For med de angreb der bliver rettet mod disse personer, hvis angrebene ikke er korrekte, så er det injurier og kan straffes ret kraftigt. Så spørgsmålet er om det bare er en der er ude på at gøre andre ondt eller om der er hold i det, for er der hold i det er det jo frygteligt for dyrene, men er der ikke, er det jo frygteligt for de 2 personer, så kom ud af busken.

    SvarSlet
  13. Send det afsted alligevel, jo flere der sender dette desto bedre.

    SvarSlet
  14. Ja jeg vil også gerne vide, om det er anmeldt - for kan ik forstå man bruger så meget energi på en blok, istedet for at løfte røret og anmelde det og hjælpe de stakkels hunde.

    SvarSlet
  15. Nu skal jeg ikke forsvare nogen, men kan garantere at Kurt ikke har noget med det at gøre mere, da han er død.
    Det er dybt tragisk, og kan slet ikke forstå det kan lade sig gøre :'(
    Bare et forslag. Når der opdateres, så skriv dato ved. Det vil gøre det meget nemmere at følge med:-)
    Håber snart der bliver sat en stopper for disse mennesker!!!!

    SvarSlet
  16. Håber at disse Meget Sølle og Afstumpede mennesker bliver politianmeldt efter disse Frygtelige overgreb på både dyr/børn !!!!!

    SvarSlet
  17. ja det skal retfærdiggøres hvis ikke det har været gjort endnu, og hvis det er en sand historie, men der er snart gået 5 år, og hvis der ikke er blevet gjort noget i den tid sker det nok næppe. Jeg synes historien er grim ja, men desværre ser jeg ikke nogen handling i form af anmeldt eller andet, og politiet med under grupper er nok på sagen eller har været. I så fald virker det meget mistænkeligt at så meget er skrevet men ingen meldinger om handling... tænk over det

    SvarSlet
  18. Kan fortælle at det er anmeldt mange gange af både hvalpekøbere, dyrelæger & tidligere venner som fik syn for denne mishandling af deres hunde..
    Da dette er tilbage fra inden kurt døde kan jeg oplyse at han også var en stor del af dette svineri..! Så selvom manden er død, så er han ikke ren..

    Kan se at indlægget længere oppe om at de heller ikke kan passe deres børn passer meget godt på denne artikel fra tv syd

    http://www.tvsyd.dk/artikel/192233:El-regning-blankede-familie-af

    SvarSlet
    Svar
    1. det kan godt være kurt har gjort mange ting forkert i sit liv men dyrmishandler var han ikke,han var nemlig utrolig glad for dyr,så jeg syndes du skal lade ham hvile i fred,og rette din vrede mod de rette mennesker og hvis du ikke vil gøre mere end det du gør her så slut det her.hilsen kurts mor

      Slet
  19. Jeg undrer mig bare over hvorfor du ikke har taget kontakt til myndighederne. Det har du pligt til. Både overfor dyrene med sandelig da også deres børn...
    fint at advare men du hjælper hverken børn eller dyr på denne her måde...

    SvarSlet
  20. endnu en god grund til at indføre dødsstraf ! !

    SvarSlet
    Svar
    1. dødsstraf er for mildt. Syntes ikke bare folk skal kunne komme fra denne verden uden at blive straffet først. Lad heller folk rådne op i kolde fangehuller hvor de kan leve af fugt på væggene, hvis de skal have kød må de fange rotter. Før folk skal have denne straf skal der være klare beviser,

      Slet
  21. Fra lørdag den 14. februar 2009 frem til i dag er der ingen, der har fortalt eller svaret på, om Lisette & Brian Rose Mamsen er meldt for forsømmelse eller mishandling af deres børn og for dyremishandling.
    Du, som har startet dette indlæg - kom ud af busken.
    Giv os svar!

    SvarSlet
  22. Dybt useriøst at der fra admins side ikke bliver fulgt op på det her. Hvorfor hænger du folk ud hvis ikke du også handler på det og der KONKRETE beviser i form af billede, lyd video så skal dette videregives. Ellers må man konkludere, at der ikke svares på indlæg fordi sagen har været behandlet, men så er det lige så ringe at admin ikke opdaterer og giver svar. Folk som skader dyr bør aldrig forsvares, men hele vejen gennem siden har jeg hverken hørt eller set konkrete beviser. Har i dem, så gå til politiet, stop selvtægten og drop diskussionerne.. Få det meldt!

    SvarSlet
  23. Hvis det ikke er blevet anmeldt må man se dette som et ubehageligt eksempel på personforfølgelse

    SvarSlet
  24. Nordjysk Dyreredning og politiet har været ind over, og har ikke kunnet finde forhold, der giver anledning til uro.
    Så lad nu være med at gå i selvsving. Opslaget er 5 år gammelt og hverken politi eller NJD har kunnet finde kritisable forhold
    Dermed får det karakter af personforfølgelse, hvilket alle de uvedkommende "oplysninger" af anden art tyder på.

    SvarSlet
  25. Jeg har haft de samme tanker, Carsten. Hvis det er tilfældet, ville jeg gerne vide, hvem der har startet dette. Det har i øvrigt undret mig, at vedkommende ikke har kommenteret nogle af de mange kommentarer.

    SvarSlet
  26. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  27. Hvorfor er dine kommentarer fjernet, Mette Christensen Helsinghoff?

    SvarSlet
  28. åh nej hvor er det forfærdeligt....men underlig tråd, hvorfor starte en tråd og ikke svare på kommentarer?

    SvarSlet
  29. Er der nogen der ved hvordan det står til i dag og hvor i verdenen disse såkaldt "mennesker" befinder sig ?

    SvarSlet
  30. Mærkelig tråd, mærkelig beskyldning. Skulle næsten tro blokanmelder var død.
    Jeg syns, med hensyn til tråden, hvorfor køber folk hunde fra et sted hvor ses at hundene er syge og magre. Der må være 2 parter om et ansvar, ved køb af dyr.

    SvarSlet
  31. mange køber dyret af medlidenhed, for at give det en change, for at rede dens liv
    jeg håbede også at finde ud af nyt fra i dagens tid. er de endelig stoppet eller er de på nye lokaliteter. jeg kom forbi siden da jeg skal skrive et Debatindlæg og leder efter dyremishandlingsager til opbygning af min argumentation for at vi skal have et dyrepoliti til at kende reglerne, ved hvad der skal gøres fremadrettet og holde opsyn med at de ikke bare fortsætter.

    SvarSlet
  32. De er lige flyttet fra Ringtvedvej 12 i Maugstrup. De er meldt til politiet for mere svindel. Hvis nogen ved hvor de er skriv gerne kenpogive@gmail.com

    SvarSlet
  33. Hej Lasse Brandt Jensen.
    Din kommentar glæder mig rigtig meget.

    SvarSlet